top of page
IMG-9686.JPG

Bli geriljamedlem:

Som medlem i geriljaen er du med og støtter kampen for føden.
Bunadsgeriljaen er fødekvinnenes talerør. Siden april 2019 har vi kjempet for å bidra til at kvinner får en trygt og forsvarlig føde og barselstilbud over hele landet. Med særlig fokus på å bevare alle fødeavdelinger med akuttfunksjoner i distriktsnorge.


Bunadsgeriljaen har bidratt til å sette fødselsomsorgen på dagsorden. Dette har bidratt til en bevisstgjøring av at. Noe må
endres. Vi samarbeider også med andre bevegelser/ organisasjoner som kjemper for kvinners rett til en bedre fødselsomsorg.

Som medlem

 

Medlemsbaserte frivillige organisasjoner er en av bærebjelkene i samfunnet. Det gir folket en mulighet til delta i saker man brenner for, enten som passivt støttemedlem eller ved å være mer aktiv.

Å være medlem betyr :

 • At du har sagt deg enig i formålet til organisasjonen og akseptert kriteriene for medlemskap.
   

 • Gir rett til å delta i aktiviteter og i organisasjonsdemokratiet, som for eksempel årsmøtet.
   

 • Er for alle som ønsker å bevare alle fødetilbud og fødeavdelinger i landet. 
   

 • Årsmøtet er en gang i året og styresammensetninger velges da.
   

 • Medlemskapet koster 200 kroner i året, men man kan også velge å støtte geriljaen med ett fast selvvalgt beløp hver måned i tillegg som fast giver.
   

 • Du behøver Vipps for dette.
   

 • Informasjon/ nyhetsbrev legges ut på Bloggen på hjemmesiden og på Facebook-gruppen Bunadsgeriljaen offisielle gruppe.

   

Bunadsgeriljaen fortsetter med et styre og en daglig leder. En stilling som hittil har vært frivillig, noe vi ønsker å endre på.

Bli medlem
Roerne

Bli geriljamedlem!

Meld deg inn her*: 
*Det kan være en forsinkelse på betalingene med Vipps , det betyr at pengene blir trukket fra konto opptil tre dager etter innmelding. Får du ellers problemer med å betale med Vipps trykk her eller ringe til Vipps kundeservice på +47 22482800. Du kan også enkelt betale med bankkort. Husk, sjekk søppelposten din for velkomstmail om den ikke havner i innboksen din etter innmelding.
bottom of page