top of page

En god ide

Tilde Aurora er datteren til en av mine beste venner, Astrid Aure. Dette er Astrids første barn og hele familien og vennegjengen har ventet på dette deilige vidunderet.

Dåpen gikk bra og det var som vanlig godt å ta bunadene av etter endt feiring.

Tidlig la jeg ut bildet som ble tatt utenfor fødeavdelingen i bunad. Og i bilen på vei hjem til Asker satt jeg å leste tilbakemeldingene under bildet. Det fikk bra respons. Inne på fjordkroa på Aspøya ladet vi bilen. Det var her jeg fikk ideen. Plutselig visste jeg hva jeg kunne bruke dette bildet til. Jeg kjente at dette hadde et stort potensial. Så stort at jeg bad min mann kjøre meg tilbake til byen. Hvorfor? spurte han. Da svarte jeg:Hva om jeg oppfordrer andre kvinner til å gjøre det samme? Be de ta på bunaden og stille seg på strategiske steder på Nordmøre med muskelarm eller stopptegnet? Vi viser styrke og passer på døra til føden? Ideen ga meg en deilig følelse av håp. Og mannen liket den også. Men han mente det var unødvendig å kjøre meg tilbake til byen, men heller bruke sosiale medier. Det er det sosiale medier er til for. Sa han. Jeg hadde åtte timer foran meg i bil. Åtte timer hvor jeg jobbet for å få ting til å skje. Hjemme i Asker bare venter jeg på at ting skal skje. Men foreløpig har ingen tatt på seg bunaden.

19 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page