top of page

Kampen mot Goliat

Ålesund. Møte i helseforetaket. Møre og Romsdal.

For å si det sånn så er det litt spent stemning i heimen. Måtte le ganske mye når jeg så hvor vi hadde innlosjert oss. Det hele virket som en film. Dersom lugubre filmer spilles in i Ålesund, så er det her det skjer. Men Sylvia og jeg sov greit og det passet godt at jeg dro opp til Aksla og gaula litt kvelden før. Aldri har jeg elsket låta, ” Vi skal sloss mot Goliat,” som nå.

Vi var invitert til dialogmøte før styremøte. Sylvia og jeg tar det møtet sammen. Styreleder Theodorsen og Kvernmo faceing Sylvia Bruseth og Anja. Lite kommer ut av møtet annet enn vi vet mer hvem vi har med å gjøre nå. ”Kjenn din fiende!” Sylvia tar imot busslasten med folk fra Kristiansund. Styremøtet ender med at jeg smeller en åre i gulvet og advarer mot transportfødsler. De stemmer for å lage en plan for sammenslåing høsten 2020. Bjarne Storseth stiller kritiske spørsmål. Men stemmer igjen for. Det føles bra at styret må gå kanossagang forbi kvinner og menn som flekser muskler i bunad til låten kringsatt av fienden. Vi er sterke hver gang sammen.

11 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page