top of page

Sandnessjøen

Sandnessjøen. Aksjon foran sykehuset. Et fantastisk oppmøte.

Mange i bunad

Mange i bunad. Ledet av vår lokale aksjonsleder; Line Rønning Føsker. Her er det gjort et utrolig godt forarbeid. Hun har tidligere fått feler hundre til å stille på en dagers varsel utenfor sykehuset for fotografering. Jeg festet Bunadsgerijanålen på Erna Solberg og ønsket henne velkommen til Kristiansund. Line fikk stilt sine spørsmål. En utrolig vellykket aksjon/ markering. Line har gjort en god jobb med å etablere BG lokalt i Helgeland. Hun har våget å stikke seg frem i media og tatt det meste på strak arm. Jeg er imponert over henne.

Da jeg fløy over Helgeland slo det meg hvor spredt alle bor. Og at det er galskap å legge ned føden her. Hun, Hanne Charlotte fra jordmorforbundet, Catrine Hole fra Nesna og jeg hold appeller på torget samme dag. Vi opplevde massiv pressedekning. Og Line tok seg til og med tid til å vise meg rundt i dette hinsides flotte landskapet. Her må de være flere enn ett sykehus. Jeg kan ikke skjønne annet! Når jeg skriver dette har jeg også vært i Mosjøen (8mai) De har allerede mistet både fødeavdelingen, akutten og senere sin fødestue. De ønsker fellessykehuset velkommen. Helgeland må holde sammen. Noe vi ser kan bli en utfordring.
31 views0 comments

Recent Posts

See All

Bình luận


bottom of page