top of page
56608867_2360289667324730_8559142751684263936_o.jpg

Bedrift:
Støtt Bunadsgeriljaen

Her finner du flere alternativer til hvordan din bedrift kan bidra til å beskytte fremtidens helsetibud og fødeomsorg i Norge.

Hvorfor samarbeide med Bunadsgeriljaen?
 

 1. Bedrifter av alle størrelser er viktige for Bunadsgeriljaen, og samarbeid er selvsagt ikke kun forbeholdt store selskaper. Alle samarbeid gjør en forskjell.
   

 2. Bunadsgeriljaen mottar ikke offentlige midler og all økonomisk støtte er av stor betydning for vårt arbeid og vi er stolte av alle våre støttespillere.
   

 3. Våres stunts får masse oppmerksomhet i media og bedriftene vi samarbeider med vil dermed bli eksponert til et større publikum.

Din bedrift kan blant annet bidra til:
 • Å støtte Bunadsgeriljaen sitt nasjonale arbeid i kampen for å beholde alle landets fødeavdelinger

 • At lokale grupper får øremerkede midler direkte til deres konto

 • Generell drift for å fremme fødselsforberedende tiltak

 • Generell drift for å fremme fødekvinners sak

 • Nasjonale markeringer

 • Sikre drift av lokale krefter for å redde den lokale fødeavdelingen

Ønsker din bedrift å støtte et spesifikt prosjekt, er det også mulig.

Se forslag på hvordan du kan bli støttespiller her!

 
Dette kan du forvente som støttespiller

Som støttespiller til Bunadsgeriljaen vil du motta informasjon om vårt arbeid og løpende oppdatering om saker det jobbes med.

 

Vi har ulike modeller for hva man kan forvente som støttespiller, blant annet:

 • Digitalt diplom

 • Synlighet av logo på hjemmesiden

 • Foredrag med representant fra Bunadsgeriljaen

 • Besøk av geriljaleder

 

Ta kontakt for å finne en modell som fungerer for din bedrift.

 • Prosjektstøtte
  Som prosjektpartner får dere som bedrift mulighet til å støtte opp om ett eller flere spesifike prosjekter som er relevante for deres virksomhet. Prosjektsamarbeidet foregår over en forhåndsavtalt periode. Dere vil motta oppdateringer i den spesiefikke saken, utviklingen i prosjektet og i saker vi jobber med som omhandler tematikken, og pengene dere gir vil gå til arbeid med dette. Man kan være støttespiller på prosjekt på forskjellige måter: Man kan stå for finansieringen av et helt prosjekt, det vil si å dekke alle kostnader som fremgår av prosjektets budsjett. Man kan finansiere deler av et prosjekt, eller gi penger til et spesielt tema. Bli med: Alle våre samarbeid blir tilpasset bedriftens behov og ønsker, ta kontakt med oss for å diskutere hvilke muligheter som finnes for nettopp din bedrift!
 • Gi en donasjon
  En donasjon fra din bedrift vil utgjøre en stor forskjell for å beskytte fødetilbudene i Norge! Slik kan din bedrift gi en donasjon: Innbetaling til bankkonto 3930.08.81398 (Bunadsgeriljaen). Merk donasjonen gjerne med anledning og hva det gjelder. Vipps: Søk opp Bunadsgeriljaen i Vipps-appen. Eller scan QR-koden for valgfri donasjon. Du kan også melde deg inn som fast giver her.
 • Start en innsamling
  Bunadsgeriljaen er autorisert av Facebook til å motta bidrag gjennom Facebook-betalinger, slik at din bedrift kan lage en egen innsamling for Bunadsgeriljaen på Facebook. Dette kan gjøres på bedriftens profil ved å trykke på «Opprett innsamlingsaksjon» og søke opp «Bunadsgeriljaen» som mottaker. Informer oss gjerne om at du ønsker å samle inn penger til arbeidet vårt!

Våre samarbeidspartnere

Forslag

What Our Clients Say

Bedriftkontakt
Roerne
Ta kontakt
Ønsker du samarbeide? Vi vil gjerne høre fra deg!

Takk for at du kontakter oss ! Vi svarer så fort vi kan.

bottom of page