top of page

I begynnelsen

Min gode venn Lisa Skiphamn byr på middag lørdags kveld. Hun har også en legevenninne på besøk. Vi diskuterer heftig rundt bordet.


Barnedåp

Jeg er i Kristiansund for i anledning en barnedåp. Jeg kom rett fra Trondheim. Der traff jeg Helen Komini Knudsen. Vi snakket mye og om hva ville skje med byen dersom sykehuset ble lagt ned.

I Kristiansund traff jeg min gode venn Lisa Skiphamn. Hun er gynekolog på føden. Lisa forteller meg hvordan de ansatte har opplevd prosessen den siste tiden. Det gjør vondt å høre at en god venn ikke lengre føler seg verdsatt av sin ledelse for den jobben hun gjør. Hun forteller om motarbeidelse, usannheter og motløshet. Jeg blir bare enda mer sikker på at det er på tide å gjøre noe.

Lisa er tillitsvalgt og jobber med å avsløre sannheten.


61 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page